James Gunn onthult wanneer 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' zich afspeelt

Guardians of the Galaxy Vol. 3 speelt zich af in het heden.

Jim Pedd 14 oktober 2021 06:30 in Algemeen
Tegen de tijd dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de bioscoop draait, heeft de tijdlijn van het Marvel Cinematic Universe zichzelf zowat bijgehaald. De film moet in mei 2023 uitkomen in de bioscoop en zal zich in het 'heden' op dat moment afspelen.

Dat vertelde regisseur James Gunn op Twitter. Hij liet in twee hele korte tweets weten wat we van de setting kunnen verwachten.

Het heden
De film Guardians of the Galaxy Vol. 3 speelt zich volgens Gunn af in het heden van de MCU-tijdlijn. Dat vertelde hij nadat een fan hem vroeg of Groot wat ouder is als we hem weer zien. Hij zal inderdaad niet meer de tiener zijn die we kennen, want "er zijn jaren verstreken", aldus de regisseur.Er is weinig bekend over het verhaal van Guardians of the Galaxy Vol. 3, al is wel bekend dat de film back-to-back opgenomen wordt met de Guardians of the Galaxy Holiday Special, die je moet zien voor Vol. 3.

"Het is in-canon, draait om de Guardians en je gaat dingen leren die je moet weten voor Volume 3. Het wordt geweldig en ik ben er echt heel blij over", aldus de regisseur tijdens een recent interview.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Ben niet van plan om D+ te nemen dan maar de special illegaal zien. Ik stoor me hier aan. Series van D+ moet los staan van bioscoop films.

MichaelCaine

Avatar

Ben het deels eens met GreenHornet.. die series mogen een aanvulling zijn op de films, dat er verhalen in de mcu verteld worden, maar het moet niet zo gaan zijn dat je min of meer VERPLICHT de series gezien moet hebben om de films te kunnen volgen..

NieuwsFilm

meest populair