James Gunn onthult wanneer 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' zich afspeelt

James Gunn onthult wanneer 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' zich afspeelt

Guardians of the Galaxy Vol. 3 speelt zich af in het heden.

Tegen de tijd dat Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de bioscoop draait, heeft de tijdlijn van het Marvel Cinematic Universe zichzelf zowat bijgehaald. De film moet in mei 2023 uitkomen in de bioscoop en zal zich in het 'heden' op dat moment afspelen.

Dat vertelde regisseur James Gunn op Twitter. Hij liet in twee hele korte tweets weten wat we van de setting kunnen verwachten.

Het heden
De film Guardians of the Galaxy Vol. 3 speelt zich volgens Gunn af in het heden van de MCU-tijdlijn. Dat vertelde hij nadat een fan hem vroeg of Groot wat ouder is als we hem weer zien. Hij zal inderdaad niet meer de tiener zijn die we kennen, want "er zijn jaren verstreken", aldus de regisseur.



Er is weinig bekend over het verhaal van Guardians of the Galaxy Vol. 3, al is wel bekend dat de film back-to-back opgenomen wordt met de Guardians of the Galaxy Holiday Special, die je moet zien voor Vol. 3.

"Het is in-canon, draait om de Guardians en je gaat dingen leren die je moet weten voor Volume 3. Het wordt geweldig en ik ben er echt heel blij over", aldus de regisseur tijdens een recent interview.

NieuwsFilm

meest populair