Waarom kwamen de Eternals naar de Aarde?

Een Marvel-producent onthult een en ander.

Jim Pedd 14 oktober 2021 07:31 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

We hoeven geen maand meer te wachten en dan is Eternals in de bioscoop te zien. Tijdens een nieuw interview vertelt producent Nate Moore over het verhaal en dan met name hoe de Eternals ooit op onze planeet beland zijn.

Moore vertelde tijdens een setbezoek van de site ComicBook.com dat de film Eternals een "grote en gestoorde kosmische film is die zich over een periode van 7.000 jaar op de Aarde afspeelt". We krijgen de Eternals op verschillende momenten van hun levens te zien.

Buitenaardse wezens
Tijdens het interview onthulde Moore dat de Eternals "in onze versie van de mythologie, onsterfelijke buitenaardse wezens van een planeet genaamd Olympia zijn."

Hen is door de Celestials gevraagd om naar de Aarde te komen en de planeet te bevrijden van de Deviants. "De Deviants zijn parasitische aliens die van planeet naar planeet gaan, op de desbetreffende planeet de voornaamste roofdieren uitroeien, hun eigenschappen overnemen en het intelligente leven uitroeien."

De Eternals komen dus naar onze planeet om de mensheid te helpen opbloeien. "Mettertijd slagen ze erin om de Deviants uit te roeien, maar tegelijk vallen die tien personages uit elkaar als team. In het heden ontmoeten we een koppel van Eternals, Sersi en Sprite, die geschokt zijn als een Deviant aankomt, nadat ze hen vijfduizend jaar niet gezien hebben. En ze zijn veranderd. En dus hebben ze het mysterie waar die vandaan komen, waarom ze anders zijn en of ze op tijd terug kunnen keren om hen te stoppen."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair