Fans schreeuwen om Robin Williams biopic na ijzersterke imitatie Jamie Costa

Dit lijkt wel erg goed...

Arjen Rooseboom 14 oktober 2021 11:25 in Video
Heb je wel eens van Jamie Costa gehoord? Na het bekijken van onderstaande beelden zal je hem waarschijnlijk nooit meer vergeten.

De acteur geeft namelijk een nagenoeg perfecte imitatie van de in 2014 overleden Robin Williams (Good Morning Vietnam, Dead Poets Society, Mrs. Doubtfire, Jumanji, Good Will Hunting, Flubber, Patch Adams, One Hour Photo, Bicentennial Man, Insomnia, Night At The Museum).

Het filmpje ging binnen een mum van tijd viraal en fans van de komiek roepen nu op tot een volledige biopic op speelfilmlengte.

De clip is geüpload naar Costa's persoonlijke YouTube-account en heet eenvoudigweg Robin Test Footage Scene. Bekijk deze hieronder:


Het wachten is op een studio
Het lijkt erop dat het doel is dat de beelden enige interesse moeten wekken om eventueel meer te doen met Costa in de rol van Williams.

Een biopic leek lang onwaarschijnlijk, omdat het repliceren van zo'n uniek figuur een te grote uitdaging zou zijn voor welke acteur dan ook.

Maar Costa heeft hiermee sowieso een diepe indruk op ons gemaakt!

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Ja hij lijkt op m, maar of we zo een film nodig hebben?

MichaelCaine

Avatar

I love Robin Williams to death, één van de grappigste en meest innemende mensen die ooit op onze wereld heeft mogen rondlopen maar een verwaterde imitatie hoeft niet zo van mij

23VDV23

Avatar

Imitatie is toch iets heel anders dan daadwerkelijk een rol met een complete dramatische boog tot leven brengen. En ik zie hier vooral een aardige (niet eens geweldige) imitator en geen hele goede acteur. Moving on...

Draven

Avatar

Robin Williams. Het is één van de betere acteurs in mijn ogen. Ik weet niet of zo'n biopic iets toevoegt maar als ze hem maken zal ik hem toch kijken.

Deweb

Avatar

Ik dacht altijd dat dit niet mogelijk zou zijn, maar deze man flikt het. Hij toont de wildheid en de emotie van Williams op een manier die goed lijkt en die ik niet had verwacht.

Overigens schijnen er meer imitaties van deze man als Williams te zijn.

Dirk Diggler

Avatar

Een goede imitator betekend nog niet dat het een goed acteur is. Ik heb Robert Paul nog nooit in een film gezien Smiley face (voor de oudjes onder ons)

Lurking metafan

Avatar

Wow. Completely speechless.
Ik heb er geen woorden voor.

Maar eens, als ze hier 'n complete biopic van weten te maken die hetzelfde niveau als deze ene scène weet te handhaven, ga ik hem wel kijken.

peter74

Avatar

Laat maar komen, zag er goed uit.

GreenHornet

Avatar

Acteerlessen dan komt het wel goed

centr1no

Avatar

Een goede imitatie van Williams maniertjes. Maar deze scène laat daarmee meteen goed zien dat je het daarmee alleen niet red.
Deze scène is ook nog eens iets dat daadwerkelijk gebeurd is. Williams was daadwerkelijk met zijn jarenlange vriend John Belushi in Belushi's appartement waar ze drugs gebruikten. Nadat Williams vertrokken was is Belushi overleden aan een overdosis.
Williams was door het nieuws enorm aangedaan en van slag. Hij was daarna ook gestopt met drugs en alcohol.

NieuwsFilm

meest populair