Onthult deze reclame de komst van [...] in het Marvel Cinematic Universe?

Spider-Man: No Way Home zal sowieso vele verrassingen laten zien.

Bram de Groot 14 oktober 2021 14:01 in Algemeen
Een paar weken geleden zagen we de eerste trailer voor Spider-Man: No Way Home. De derde solofilm rond Peter Parker a.k.a. Spider-Man gaat het Marvel Cinematic Universe flink vergroten door het Multiverse of Spider-Verse te openen. Dat was al te zien Let op: mogelijke spoilers.

De trailer liet ook de terugkeer zien van meerdere schurken uit de eerdere twee Spider-Man-filmreeksen. In de beelden werden Doctor Octopus en Green Goblin bevestigd en de kans is groot dat we ook Electro terug zien keren, met mogelijk nog een aantal schurken.

Maar ook Andrew Garfield?
Ondanks dat Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man) volhoudt dat hij niet in de film zit, lijkt alles erop te wijzen dat hij wel zijn gezicht laat zien. Evenals Tobey Maguire (Spider-Man).

Op de Russische website van Skittles is nu een promo te zien met Garfields Spider-Man. In een filmpje zegt hij de tekst "there is no way home". Uiteraard kan het allemaal toeval zijn, maar het lijkt er nu toch verdacht veel op dat Tom Holland "concurrentie" krijgt in No Way Home, midden december in de bioscoop.1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair