Mensen gaan echt boos worden van 'Halloween Ends'

Dat vertelt Jamie Lee Curtis.

Jim Pedd 15 October 2021 09:29 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

Legende Jamie Lee Curtis zegt dat Halloween Ends, de laatste film in David Gordon Greens nieuwe Halloween-trilogie "mensen heel erg boos" gaat maken.

Curtis begon haar carrière ooit als babysitter Laurie Strode in de horrorfranchise en keert driemaal terug om de strijd van Laurie tegen haar nemesis Michael Myers af te ronden.

Halloween Ends
De tweede film laat zien dat Laurie serieus gewond is na de strijd tegen Michael en dat die vast zit in haar brandende huis. Maar we weten dat er een nieuwe film komt en dus zal Michael het tegen haar opnemen in dat derde deel.

De opnames daarvan moeten, zo bevestigt Curtis, in januari volgend jaar beginnen en dan moet de release als alles goed gaat plaatsvinden in oktober 2022.

"De derde gaat mensen echt shockeren. Mensen gaan er echt boos van worden. Het gaat mensen stimuleren, agiteren en het is daarmee een mooie manier om deze trilogie tot een einde te brengen. Dat is alles wat ik weet van David. Recent zijn hij en ik het gaan hebben over de volgende film en heb ik wat kleine voorstellen gedaan."

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jkorpor030

Avatar

Ik heb de rest niet eens gezien en ook weinig behoefte aan. Wist niet eens dat er nieuwe films waren. Zucht.

HarryHole

Avatar

De film gaat mensen stimuleren. Helder.

Gigan72

Avatar

Ik gok dat Laurie Strode dood gaat samen met Michael Myers in een gevecht.....( maar je weet mister Myers die komt wel weer terug Smiley face)

Terranova

Avatar

Michael Myers blijkt een transgender en heeft na jaren van om zich heen moorden nu vrede met zichzelf?

NieuwsFilm

meest populair