Spider-Man dondert naar beneden op foto's 'Spider-Man: No Way Home'

En we zien hem weer met Doctor Strange.

Na Black Widow en Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings, straks Venom: Let There Be Carnage en volgende maand Eternals verschijnt in december de film waar de meeste Marvel-fans naar uitkijken: [film=https://www.filmtotaal.nl/film/34120]Spider-Man: No Way Home[/url].

Welke weg die film zal bewandelen is uiteraard nog niet bekend, maar het startpunt gaf de trailer al weg. Peter Parker van Tom Holland baalt enorm van de nadelen dat bekend is dat hij Spider-Man is. Hij ziet een oplossing in een lastige toverspreuk van Doctor Strange, opnieuw gespeeld door Benedict Cumberbatch.

De spreuk gaat volkomen mis en daardoor worden er deuren geopend in het Multiverse. Het gevolg is dat er personages uit eerdere (niet-MCU) films in de wereld van Parker belanden (of andersom), en wie weet zelfs ook wel andere Spider-Mannen!

Nieuwe foto's No Way Home
Hieronder hebben we via Entertainment Weekly twee nieuwe foto's uit de film. Op de eerste zien we Spidey en Zendaya's MJ. De tweede foto toont eveneens de schuwe superheld met op de achtergrond Strange.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Vanaf 16 december moet Spider-Man: No Way Home in de wereldwijde bioscopen te zien zijn. Hieronder nogmaals de trailer.



NieuwsFilm

meest populair