Amazon dropt fijne trailer George Clooney's 'The Tender Bar' met Ben Affleck

Amazon dropt fijne trailer George Clooney's 'The Tender Bar' met Ben Affleck

Ook rollen voor onder meer Tye Sheridan (Ready Player One) en Christopher Lloyd (Back to the Future).

Amazon Studios heeft de officiële trailer van The Tender Bar online gezet, de nieuwe film van regisseur George Clooney. Hierin speelt Tye Sheridan een jongen in Long Island die op zoek gaat naar vaderfiguren in de bar van z'n oom.


The Tender Bar is gebaseerd op de gelijknamige memoires van Pulitzerprijs-winnaar J.R. Moehringer. Hij wordt gespeeld door Sheridan, bekend van Ready Player One en X-Men, en is een jongen zonder vader die praktisch opgroeit in de bar van z'n oom Charlie.

Kleurrijk vaderfiguur
Charlie, gespeeld door Ben Affleck, is nog het meest scherpe en kleurrijke voorbeeld binnen het assortiment potentiële vaderfiguren dat er in de bar rondloopt. J.R. gebruikt deze inspirerende omgeving om zijn dromen na te jagen.

De rest van de cast bestaat uit o.a. Christopher Lloyd, Lily Rabe, Max Casella en Max Martini. Het scenario werd geschreven door William Monahan (The Departed, 2006).

The Tender Bar draait vanaf 17 december in de Verenigde Staten en zal een maand later op Amazon Prime te zien zijn. Over een Nederlandse bioscooprelease is (nog) niets bekend.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair