Disney+ voegde weer een paar leuke films nieuw toe

Disney+ voegde weer een paar leuke films nieuw toe

Check hier het overzicht.

Het was een behoorlijk drukke week op Disney+ met alle nieuwe films. We zetten ze zoals elke zaterdag weer voor je op een rij.

Nochnoy dozor (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Timur Bekmambetov | Cast: Konstantin Khabensky, Vladimir Menshov, Valeri Zolotukhin, Mariya Poroshina
Wanneer de nacht valt, is het moment van het Kwade aangebroken. Zwarte magiërs, vampieren en andere schepsels komen tot leven. Toch zijn er mensen die het opnemen tegen deze bovennatuurlijke wezens, al eeuwenlang leven ze het verdrag na dat lang geleden werd getekend tussen de krachten van Licht en Duister. Ze noemen zichzelf de Nachtwacht.

FBTS Dark Water (2005)
Bekijk de afbeeldingRegie: Walter Salles | Cast: Jennifer Connelly, John C. Reilly, Tim Roth, Dougray Scott
Een jonge vrouw is met haar ex-echtgenoot verwikkeld in een zware strijd over de voogdij van haar vijfjarige dochter Ceci. Ondanks haar psychiatrisch verleden, hoopt ze sterker te staan door werk te vinden en een eigen appartement te huren. Door haar werk zal ze echter zo nu en dan haar dochter moeten verwaarlozen en bovendien blijkt er een grote vochtige plek te zijn op het plafond van het appartement.

Trick or Treat (1952)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jack Hannah | Cast: June Foray, Clarence Nash, Thurl Ravenscroft
Als de neefjes naar het huis van Donald komen in hun Halloween-kostuums, dumpt hij water op ze. Hij lacht hen uit, waarop een heks hem vervloekt en de kids helpt!

Raising Helen (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Garry Marshall | Cast: Kate Hudson, John Corbett, Joan Cusack, Hayden Panettiere
In de film draait het om Helen (Kate Hudson), een jonge vrouw die de assistente is van de directeur van een modellenbureau. Haar wereld komt op zijn kop te staan als haar zus en zwager omkomen in een auto-ongeluk. Helen blijft achter met hun drie kinderen.

The Most Magical Story on Earth: 50 Years of Walt Disney World (2021)
Cast: Whoopi Goldberg, Christina Aguilera, Anthony Anderson, Halle Bailey
Whoopi Goldberg is de host van deze special, die duikt in de geschiedenis van Walt Disney World. We zien niet alleen de pretparken, ook zijn er spectaculaire visuals, muzikale optredens van onder meer Christina Aguilera en zijn er interviews.

NieuwsFilm

meest populair