Romy Monteiro in jurk met frontaal aanzicht op haar voorgevel op Insta-foto's

Romy Monteiro in jurk met frontaal aanzicht op haar voorgevel op Insta-foto's

De Nederlandse celeb is uitdagend en fancy tegelijkertijd.

Een paar dagen geleden zagen we de Nederlandse zangeres / actrice Romy Monteiro nog enkel in spijkerbroek op Insta en nu hebben we een reeks foto's van haar in een opvallende groene jurk. Zeker een must-see aangezien Romy er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens behoorlijk uitdagend.

Het wachten is op wanneer de in Utrecht geboren ster eens gaat opduiken in een Nederlandse speelfilm. Ze heeft al heel wat kilometers gemaakt op het toneel en ze is sinds dit jaar ook een vaste kracht in de Nederlandse soap Goede tijden, slechte tijden.

In de soap zien we haar als het personage Indra Kalkhoven, een oud-fotomodel. Ze heeft in GTST iets met Richard van Nooten, de rol van Edwin Jonker. Uiteraard belandt ze in een complexe situatie waar Janine Elschot bij betrokken is.

In opvallende jurk op Instagram
Nu zien we Romy in een opvallende jurk met een frontale inkijk. "Grinch but make it sexy 💚 @bynickstijlaart @darcheleen en 📸 door @edwinsmulders natuurlijk! #televizierring". De celeb trok haar jurk aan voor de uitreiking van de Televizierring.


Zien hoe de 28 jarige Romy eruit ziet in haar mooie jurk? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair