Andere Morpheus op foto's 'The Matrix Resurrections'

Andere Morpheus op foto's 'The Matrix Resurrections'

Dit keer speelt Yahya Abdul-Mateen II de rol.

Er zal ongetwijfeld een goede uitleg gaan komen waarom we in The Matrix Resurrections niet de Morpheus van Laurence Fishburne krijgen te zien, maar de Morpheus van Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman and the Lost Kingdom). Opvallend is dat het personage nu veel jonger oogt.

En dat is vooral opvallend doordat Neo van Keanu Reeves en Trinity van Carrie-Anne Moss wel ouder zijn. Abdul-Mateen II sprak over zijn personage met Entertainment Weekly.

Een andere Morpheus
"Laurence deed wat er gedaan moest worden," legde Abdul-Mateen II uit. "Ik denk dat het script een nieuw verhaal en een aantal nieuwe kansen bood die binnen het Matrix-universum ruimte maakten voor een nieuwe Morpheus."

"Dit is absoluut een andere iteratie van het personage," vervolgde de acteur. "Ik speel een personage dat zeker op de hoogte is van de geschiedenis van de Matrix [en] de geschiedenis van Morpheus. Dit personage is op een reis van zelfontdekking. Er is veel in ons verhaal dat gaat over groei, het bepalen van je eigen pad. Morpheus is daar niet van uitgezonderd."

"Wat de kijkers zullen begrijpen, is dat er veel regels in de Matrix zijn," teaste Abdul-Mateen II. "Leeftijd, uiterlijk, de dingen die we als echt identificeren, kunnen in die wereld worden gemanipuleerd. De Matrix is ​​waar alles mogelijk is."

The Matrix 4 staat gepland voor 16 december en hieronder een drietal nieuwe foto's, ook met Morpheus.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair