Marvel-film 'Eternals' maakt straks klapper in wereldwijde bioscopen

Marvel-film 'Eternals' maakt straks klapper in wereldwijde bioscopen

De volgende film in het MCU gaat een berg geld binnenharken.

Komende weken weer veel Marvel op het Nederlandse witte doek. Volgende week debuteert Venom: Let There Be Carnage en twee weken later is het alweer tijd voor het volgende hoofdstuk in het Marvel Cinematic Universe.

Dan hebben we het uiteraard over Eternals, een verfilming van de comicreeks van bedenker Jack Kirby. De film beleeft aankomende maandag al de wereldpremière in Los Angeles en wordt ook tijdens het Rome Film Festival op 24 oktober vertoond. De eerste reacties en recensies verschijnen ongetwijfeld snel.

Klapper in de bioscopen
Nu verschijnen ook de eerste voorspellingen voor de Noord-Amerikaanse box office-aftrap, de graadmeter voor het financiele succes van de blockbuster. Volgens de website Box Office Pro stevent het $200 miljoen kostende Eternals af op een score tussen de $82 en 102 miljoen dollar.

En die score zou erg netjes zijn. De eerder verschenen MCU-films Black Widow en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings openden respectievelijk met $80,4 miljoen en $75,4 miljoen in de States. De films staan nu op respectievelijk $380 miljoen en $404 miljoen wereldwijd.



NieuwsFilm

meest populair