Jessica Chastain gaat volledig naakt maar alleen op deze voorwaarde

Jessica Chastain gaat volledig naakt maar alleen op deze voorwaarde

Haar tegenspeler Oscar Isaac moest ook gewoon al zijn kleren uittrekken.

Jessica Chastain wilde slechts op één voorwaarde volledig naakt gaan in de HBO-serie Scenes From a Marriage: haar mannelijke tegenspeler Oscar Isaac moest evenveel van zijn lichaam laten zien. Dat vertelt ze in de Amerikaanse talkshow The View.

Haar eisen besprak ze al vroeg in het proces met regisseur en scenarioschrijver Hagai Levi. "Ik zei hem dat ik het prima vind om naakt te gaan, maar wel op de voorwaarde dat elk lichaamsdeel dat door mij werd vertoond ook door Oscar moest worden vertoond".

Chastain haalt als voorbeeld een douchescène uit aflevering twee aan. "In die scène zie je mijn lichaam, maar ook het zijne", legt ze uit. "Ik wilde dat de naaktheid in de serie gebalanceerd zou zijn tussen man en vrouw. Dat was de deal".

In Scenes From a Marriage, een moderne, nieuwe versie van de gelijknamige klassieker van Ingmar Bergman, speelt Chastain Mira, die een affaire heeft tijdens haar huwelijk met Isaac's Jonathan.

De naaktscènes uit de serie gingen de afgelopen weken meermaals viraal op social media. Zo werd onder meer het geslachtsdeel van Isaac veelvuldig besproken. "Graag gedaan, Twitter", reageerde de acteur met een knipoog op alle fanreacties.


De vijfdelige serie is nu te zien op HBO. In Nederland kan Scenes From a Marriage voorlopig alleen bekeken worden door klanten van Ziggo.

NieuwsFilm

meest populair