Gestoorde trailer 'Peacemaker': het vervolg op 'The Suicide Squad'

Gestoorde trailer 'Peacemaker': het vervolg op 'The Suicide Squad'

John Cena keert terug als de soort van superheld.

Dit jaar lanceerden Marvel Studios en Disney+ de eerste direct verbonden series in het Marvel Cinematic Universe en begin volgend jaar doen Warner Bros./DC Films en HBO Max hetzelfde met het DC Extended Universe.

Midden januari verschijnt namelijk de serie Peacemaker op de streamingdienst HBO Max. De serie is een spin-off van de bioscoopfilm The Suicide Squad van James Gunn en we volgen het maffe personage Peacemaker.

Trailer Peacemaker: John Cena gaat weer los
Een groot deel van de afleveringen is geregisseerd door scriptschrijver Gunn. Het hoofdfiguur wordt uiteraard weer gespeeld door John Cena (Fast & Furious 9, Vacation Friends).

Cena's personage kan gezien worden als een schurk en een held. Zijn doel is namelijk het herstellen van vrede op aarde, maar het probleem is dat hij daar ook echt alles voor over heeft. Dus veel geweld, moord en de nodige onnodige slachtoffers.

Op 13 januari verschijnen de eerste drie afleveringen "A Whole New Whirled", "Best Friends Never" en "Better Goff Dead" op HBO Max. Hoe de serie in Nederland te volgen is, moet nog worden onthuld. Tijdens DC Fandome is de eerste trailer voor Peacemaker verschenen en deze zie je hieronder.



NieuwsFilm

meest populair