Gestoorde trailer 'Peacemaker': het vervolg op 'The Suicide Squad'

John Cena keert terug als de soort van superheld.

Bram de Groot 16 October 2021 20:07 in Video
Dit jaar lanceerden Marvel Studios en Disney+ de eerste direct verbonden series in het Marvel Cinematic Universe en begin volgend jaar doen Warner Bros./DC Films en HBO Max hetzelfde met het DC Extended Universe.

Midden januari verschijnt namelijk de serie Peacemaker op de streamingdienst HBO Max. De serie is een spin-off van de bioscoopfilm The Suicide Squad van James Gunn en we volgen het maffe personage Peacemaker.

Trailer Peacemaker: John Cena gaat weer los
Een groot deel van de afleveringen is geregisseerd door scriptschrijver Gunn. Het hoofdfiguur wordt uiteraard weer gespeeld door John Cena (Fast & Furious 9, Vacation Friends).

Cena's personage kan gezien worden als een schurk en een held. Zijn doel is namelijk het herstellen van vrede op aarde, maar het probleem is dat hij daar ook echt alles voor over heeft. Dus veel geweld, moord en de nodige onnodige slachtoffers.

Op 13 januari verschijnen de eerste drie afleveringen "A Whole New Whirled", "Best Friends Never" en "Better Goff Dead" op HBO Max. Hoe de serie in Nederland te volgen is, moet nog worden onthuld. Tijdens DC Fandome is de eerste trailer voor Peacemaker verschenen en deze zie je hieronder.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nature

Avatar

Flauwe Amerikaanse humor.

tk1989

Avatar

Ziet er vreselijk uit imho. Slechte humor, ziet er ook goedkoop uit (weet niet echt hoe te omschrijven) en lijkt uitmelkerij van een semi-geslaagd personage uit een middelmatige film.

Sunspot

Avatar

Had wat anders verwacht, dit lijkt meer flauwe komedie

Ereptile

Avatar

Volgens mij werkt Peacemaker alleen goed in een ensemble met de rest van de Suicide Squad. Alleenstaand vind ik het, afgaand op deze trailer, geen interessant personage.

Sunspot

Avatar

^

Ja en hij komt ook veel te soft over, als een clown, wat hij deels ook is, maar is te veel en dan al die karakters eromheen, waarschijnlijk weer van die nikszeggende, irritante karakters

NieuwsFilm

meest populair