Prime Video voegde deze gave films nieuw toe afgelopen week

Waaronder weer een echte topper.

Jim Pedd 17 oktober 2021 20:30 in Algemeen
Elke zondag zetten we de nieuwe films op een rij die toegevoegd zijn aan het aanbod van Prime Video. Uiteraard is vandaag niet anders, dus laten we er snel in duiken.

Mother! (2017)
Regie: Darren Aronofsky | Cast: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer
Gaat over een koppel dat onverwacht bezoek krijgt. Hun rustige leventje wordt plots bruut verstoord en hun relatie wordt flink op de proef gesteld.

My Name Is Pauli Murray (2021)
Regie: Julie Cohen, Betsy West | Cast: Brittney Cooper, Brittney Cooper, Ruth Bader Ginsburg, Ruth Bader Ginsburg
Hoewel ze vergeten is door het grote publiek, was Pauli Murray een juridisch pionier wier ideeën RBG's strijd om gendergelijkheid ze beïnvloed heeft en Thurgood Marshalls argumenten voor burgerrechten haar inspireerden. Dit is een portret over Pauli's invloed als een niet-binair Zwart genie: een advocaat, activist, dichter, en priester die onze wereld voorgoed veranderd heeft.

Black as Night (2021)
Regie: Maritte Lee Go | Cast: Keith David, Asjha Cooper, Abbie Gayle, Fabrizio Guido
Vijftien jaar nadat de orkaan Katrina New Orleans verwoestte, laat een nieuwe dreiging zijn sporen na in New Orleans in de vorm van doorboringswonden in de kelen van de kwetsbare ontheemde bevolking van de stad. Wanneer haar drugsverslaafde moeder het laatste slachtoffer wordt van de vampieren, zweert de 15-jarige Shawna (Asjha Cooper) om de score gelijk te trekken. Samen met drie betrouwbare vrienden smeedt Shawna een gewaagd plan om het landhuis van de vampieren in het historische French Quarter te infiltreren, hun leider te vernietigen en zijn volgelingen terug te brengen naar hun menselijke vorm.

Bingo Hell (2021)
Regie: Gigi Saul Guerrero | Cast: Richard Brake, L. Scott Caldwell, Bertila Damas, Gigi Saul Guerrero
Nadat de 60-jarige buurtactiviste Lupita (Adriana Barraza) ontdekt dat haar geliefde bingohal is overgenomen door een mysterieuze zakenman genaamd Mr. Big (Richard Brake), verzamelt ze haar oudere vrienden om terug te vechten tegen de raadselachtige ondernemer. Maar wanneer haar oude buren onder gruwelijke omstandigheden dood worden aangetroffen, ontdekt Lupita plotseling dat gentrificatie nog wel het minste van haar problemen is.

The Protégé (2021)
Regie: Martin Campbell | Cast: Samuel L. Jackson, Michael Keaton, Maggie Q, Robert Patrick
The Protégé draait om Anna (Maggie Q), die als kind gered werd door de legendarische moordenaar Moody (Samuel L. Jackson) en opgeleid werd in de familiezaak. En dus is ze nu 's werelds meest vaardige huurmoordenaar. Maar Moody - de man die als een vaderfiguur was voor haar, en haar alles leerde over vertrouwen en overleven - wordt op brute wijze vermoord. Anna zweert wraak te nemen. Ze raakt al snel verstrikt in een kat-en-muis spel met een enigmatisch moordenaar (Michael Keaton), die om meer redenen tot haar aangetrokken is dan alleen het spel. Al snel wordt hun confrontatie een dodelijke en groeien ze nader tot elkaar wegens de vele losse eindjes die voortkomen uit alle moorden die ze gepleegd hebben.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JMRG

Avatar

Iemand Protege al gezien? Hoe’s ie?

NieuwsFilm

meest populair