3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Mystic River (2003)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Sean Penn, Tim Robbins, Kevin Bacon, e.a.
Sean, Dave en Jimmy groeiden samen op in een arbeiderswijk in Boston, maar raakten door een gruwelijk drama van elkaar vervreemd. Vele jaren later ontmoeten de oud-vrienden elkaar weer wanneer de dochter van Jimmy is vermoord. Sean, inmiddels rechercheur, zet alles om de zaak op te lossen. Maar leiden alle aanwijzingen naar Dave. Al snel worden oude wonden opnieuw opengereten.

The King (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Michôd | Cast: Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, e.a.
Prins Hal verslindt vrouwen en alcohol als de malle. Wanneer zijn vader komt te overlijden, moet hij zijn leven drastisch veranderen om de troon over te kunnen nemen. Maar daar zit hij eigenlijk niet op te wachten. Als de machtige koning Henry V krijgt hij te maken met vijandigheden binnen en buiten de kasteelmuren.

Enola Holmes (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Harry Bradbeer | Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, e.a.
Wanneer haar moeder op een dag verdwijnt, vertrekt Enola tegen de zin van haar oudere broers Sherlock en Mycroft naar Londen om haar op te sporen. Onderweg ontmoet ze Lord Tewksbury, een jonge burggraaf die op de vlucht is en het doelwit blijkt te zijn van een moordcomplot. Aan de slimme en rebelse Enola om deze twee mysteries op te lossen voordat het te laat is.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair