Waarom Angelina Jolie keihard het gezicht van deze beroemde actrice in een taart duwde

Waarom Angelina Jolie keihard het gezicht van deze beroemde actrice in een taart duwde

Een geinige Mexicaanse verjaardagstraditie.

Eerder dit jaar ging er een video viraal waarin Angelina Jolie het gezicht van Salma Hayek volgens goed Mexicaans gebruik in een verjaardagstaart duwde. In het tv-programma Jimmy Kimmel Live heeft Hayek nu meer verteld over dit even bijzondere als geinige moment.

"Officieel was er geen gepland verjaardagsfeestje. Iedereen kwam spontaan langs", vertelt Hayek aan talkshowhost Jimmy Kimmel. Volgens de actrice had ze haar vrienden van tevoren duidelijk gezegd dat ze dit jaar geen moeite hoefden te doen voor haar (55e) verjaardag.

Toch kwamen er dus een hoop mensen langs, omdat haar vrienden niet wilden dat Hayek alleen zo zijn op haar verjaardag (haar man en kinderen waren er ook niet). "Iedereen vond het zielig dat ik eenzaam en alleen was op mijn verjaardag, dus kwamen ze alsnog langs", legt ze uit.

Hayek vertelt dat ze haar vrienden wel moest vragen om zelf drank en taart mee te nemen. De Once Upon a Time in Mexico-actrice had zich dus echt totaal niet voorbereid.

En zoals in Hayek's eerdere virale Instagram-video te zien was, gebeurde er op de avond iets bijzonders met die cake.

"Nadat je de kaarsjes hebt uitgeblazen, is het de traditie om een hapje te nemen van de taart zonder je handen of zonder iets vast te houden of zo", legt ze uit. "En dan is er altijd dus iemand die je gezicht in de taart moet duwen".

En dit keer mocht Jolie dat dus doen. Hoewel de voormalig Lara Croft-ster in eerste instantie haar twijfels hierover had, deed ze het uiteindelijk toch. "Dat is waar goede vrienden voor zijn", moedige Hayek Jolie aan. En dan gaat Jolie er vol voor: ze duwt het schitterende gezicht van haar Eternals-collega recht in de taart.



NieuwsFilm

meest populair