Patty Jenkins over haar volgende en laatste 'Wonder Woman'-film

Patty Jenkins over haar volgende en laatste 'Wonder Woman'-film

De regisseuse heeft grote plannen voor het afsluitende deel van de trilogie!

Regisseuse Patty Jenkins was recentelijk aanwezig op een DC FanDome evenement, waar ze natuurlijk werd gevraagd over de derde Wonder Woman film. Lees hieronder wat ze erover te zeggen had!

Jenkins is begonnen aan het derde Wonder Woman-avontuur, waarin Lynda Carter ook meespeelt. De twee vrouwen waren aanwezig tijdens het evenement en lieten zich uit over de blockbuster.

Reactie
Zo zei Jenkins: "We zijn allemaal super enthousiast over Wonder Woman 3. Gal vindt het echt jammer dat ze er vandaag niet bij kon zijn, maar zij deelt dezelfde mening. We zijn alle drie erg opgewonden, want we weten dat er heel veel spannende dingen zullen gebeuren in de sequel!"

Jenkins was al verantwoordelijk voor het script en de regie van de twee voorgangers en zet dit door met het derde deel. Ook lijkt het erop dat Carter een veel grotere rol zal krijgen dan in Wonder Woman 1984, waarin ze maar kort te zien was.

Laatste film
Jenkins liet ook weten dat dit deel haar laatste zal zijn: "Wonder Woman 1984 gaf me de kans om veel dingen te kunnen doen waar we niet de tijd voor hadden in het origineel. Ik vond het geweldig om de oorsprong van Wonder Woman te vertellen en te laten zien. Het was eigenlijk 'haar geboorte', maar we hebben nog niet echt gezien waartoe ze daadwerkelijk in staat is..."

"Het is dan ook zeer spannend om te denken dat we haar nu eindelijk op het hoogtepunt van haar kracht kunnen laten zien. Het is een interessant personage. Niet alleen is ze een godin, ze probeert ook de mensheid te helpen en niet enkel en alleen het kwaad te bestrijden, maar ook slechte mensen te laten zien hoe ze beter kunnen leven. Dat is een interessant concept om aan te werken".

"Het derde deel is hoogstwaarschijnlijk ook meteen mijn laatste. Alles wat is dus nog wil laten zien moet in deze film passen, dus ik moet er wel nog goed over nadenken hoe we dat precies gaan doen!"

NieuwsFilm

meest populair