3 verwoestende scifi-films op Netflix die flink impact maken

Ze blijven cool, scifi-films met de nodige verwoesting.

Bram de Groot 18 oktober 2021 22:30 in Netflix
Er staan heel wat opvallende films op Netflix. Soms bar slecht, soms best oké en soms helemaal supergaaf! Hieronder drie scifi-films die je nu op Netflix met de nodige verwoesting. Welke film greep jou het meest aan, of heb je ze nog niet allemaal gezien?

Deep Impact

Regie: Mimi Leder | Acteurs: Morgan Freeman, Jon Favreau, Robert Duvall, Elijah Wood, Vanessa Redgrave, Dougray Scott, James Cromwell | Kijk nuEen enorme komeet nadert de Aarde, en er worden plannen gemaakt om hem uit zijn koers te stoten. Naast een selectie van onmisbare mensen zal een loterij onder de bevolking gaan uitmaken wie van hen onder de grond onder mag duiken. Ondertussen wordt alles in het werk gesteld om de botsing tegen te gaan.

Gravity

Regie: Alfonso Cuarón | Acteurs: Sandra Bullock, George Clooney, Ed Harris, Paul Sharma, Basher Savage, Amy Warren, Orto Ignatiussen | Kijk nuGravity vertelt het verhaal van een groep astronauten die in de ruimte bezig is met een reparatie aan de Hubble telescoop. Een groot aantal leden wordt echter gedood door resten van een ontplofte satelliet. Uiteindelijk blijft een vrouwelijke astronaut over, die uit alle macht probeert om terug te keren naar de Aarde. Een andere overlevende neemt het allemaal niet zo serieus.

The Core

Regie: Jon Amiel | Acteurs: Hilary Swank, Aaron Eckhart, Stanley Tucci, Richard Jenkins, Bruce Greenwood, Delroy Lindo, Tchéky Karyo | Kijk nuDoor een ramp verandert de temperatuur van de kern van de aarde, waardoor het voortbestaan van het mensenlijke ras in gevaar komt. Een team van NASA-terranauten krijgen de instructie om een experimenteel voertuig naar de kern van de aarde te leiden, om het probleem met een nucleair apparaat te verhelpen.

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Flinke Impact! Badum Tsss!!!

NieuwsFilm

meest populair