Zack Snyder (Justice League) laat zich uit over 'The Batman'-trailer

Na Christopher Nolan laat ook Snyder zich (kort) uit over het project.

Enkele dagen geleden werd de nieuwe The Batman-trailer uitgebracht. Deze werd erg sterk onthaald en nu laat ook Zack Snyder van zich horen.

De regisseur was verantwoordelijk voor meerdere DC-films, waarin Ben Affleck nog gestalte gaf aan de geliefde superheld. Ondanks het feit dat de acteur het goed deed, werden helaas niet alle films even goed onthaald. Snyder denkt echter dat de nieuwe Batman wel een succes zal zijn.

Reactie
Snyder liet namelijk van zich horen op sociale media. Op zijn Twitter-pagina zei hij niet veel over de trailer, maar het is wel duidelijk dat hij onder de indruk is. Zo zei hij: "Dit is geweldig".

Hij is niet de enige regisseur met de nodige Batman-films op zijn naam die zich op een soortgelijke manier uitlaat over de aanstaande blockbuster. Eerder deed Christopher Nolan, verantwoordelijk voor The Dark Knight-trilogie met Christian Bale, dat al. Zo zei hij o.a. dat het met Matt Reeves als regisseur en Robert Pattinson als Batman wel goed zou komen.

Anders dan verwacht
Snyder was verantwoordelijk voor de casting van Affleck als Batman en een lange tijd leek het erop dat Affleck niet alleen in de solo-film te zien zou zijn als 'The Caped Crusader', maar eveneens de regie voor zijn rekening zou nemen.

Uiteindelijk zag hij hier toch vanaf, en werd hij niet alleen vervangen door Pattinson, de hele verhaallijn werd ook omgegooid. Zo zou Affleck's ervaren Batman het opnemen tegen Deathstroke (wat duidelijk wordt in Snyder's Justice League) maar Pattinson speelt juist een jonge Batman, die het in zijn eerste jaren als Batman zal moeten opnemen tegen heel wat schurken, waaronder The Riddler.

NieuwsFilm

meest populair