'James Bond' meestal in gaybars te vinden

'James Bond' meestal in gaybars te vinden

Daniel Craig hekelt andere uitgaansgelegenheden enorm.

Daniel Craig komt liever in gaybars dan in andere barren. Dat onthult hij de podcast Lunch With Bruce. Volgens de acteur is het in gaybars gewoon veel gezelliger en wordt er niet gevochten.

"Ik ga al naar gaybars voor zolang ik me kan herinneren", vertelt Craig. "Een van de redenen is dat je daar minder vaak in een vechtpartij belandt". De James Bond-vertolker zegt ook dat hij in zijn jongere jaren ook naar gaybars ging om vrouwen te ontmoeten.

Toch lijkt het al even geleden te zijn dat Craig daadwerkelijk naar een gaybar is geweest. Hij is immers ontzettend beroemd en zou continu herkend worden.

"Het zijn geweldige plekken om naartoe te gaan. Letterlijk iedereen gedroeg zich relaxed", vervolgt hij, duidelijk in verleden tijd. "Je hoeft daar echt niet per se je geaardheid te onthullen. Het was een veilige plek om te zijn".

Reacties verdeeld
"Iedereen is welkom aan onze tafel", reageert iemand positief op de onthulling van Craig. Een ander schrijft: "Het is geen probleem als hij onze community steunt en zolang hij zich respectvol gedraagt".

Toch is niet iedereen van de regenbooggemeenschap even blij met het feit dat Craig gaybars bezoekt om uit te gaan. "Als gaybars vol komen te zitten met hetero's, dan zijn het geen gaybars meer", luidt een van de meer kritische reacties.

Graig is getrouwd met actrice Rachel Weisz.

NieuwsFilm

meest populair