Zoon Arnold Schwarzenegger toont zijn super gespierde lichaam: "Je bent net je vader!"

Zoon Arnold Schwarzenegger toont zijn super gespierde lichaam: "Je bent net je vader!"

Joseph Baena lijkt als twee druppels water op zijn pa.

Joseph Baena begint echt steeds meer op zijn beroemde vader Arnold Schwarzenegger te lijken, zo vinden fans na het beoordelen van een aantal recent verschenen foto's.

De appel is niet ver van de boom gevallen in huize Schwarzenegger. Net als zijn vader is de 24-jarige Baena enorm vaak in de sportschool te vinden. Ook Baena probeert aan de weg te timmeren als bodybuilder en heeft daar natuurlijk de perfecte genen voor.

Fans van Schwarzenegger kunnen dan ook geen genoeg krijgen van de sportschoolavonturen van Baena en zijn progressie. De afgelopen weken werden zij onder meer getrakteerd op een aantal strandfoto's en een Instagram-post waarin Baena het publiek vroeg te raden hoe hij dit jaar verkleed gaat met Halloween.

Baene staat ook wel bekend als het 'geheime liefdeskind' van Schwarzenegger. Hij kwam voort uit een affaire die de Terminator-acteur had met zijn huishoudster. Pas in 2011 maakte Schwarzenegger dat nieuws bekend. Die onthulling kostte hem echter wel zijn huwelijk met zijn vrouw Maria Shriver.



NieuwsFilm

meest populair