Marvel-baas Kevin Feige is blij met 'Moon Knight'

Oscar Isaac heeft fijn nieuws.

Jim Pedd 19 October 2021 08:56 in Algemeen
Ergens volgend jaar lanceert Disney+ de serie Moon Knight. Fans krijgen dan een van de meest mysterieuze Marvel Comics-personages in live-action te zien.

Acteur Oscar Isaac vertelt tijdens een nieuw interview dat hij nog niet vooruit wil lopen op de zaak als het op de ontvangst van de serie aankomt. Maar zowel hijzelf als Marvel-baas Kevin Feige zijn wel enorm enthousiast, vertelt hij tegelijk.

Moon Knight
"[Regisseurs] Mohamed [Diab] en [i]Justin] Benson en [Aaron] Moorhead zijn zo fantastisch," begon de acteur een recent interview met Variety.

"Ik kon mijn geluk niet op toen ik mij besefte hoe fijn de sfeer is. Ik ben echt opgewonden en hoopvol. Ik weet niet of het zal werken, maar als het lukt... En zelfs Kevin [Feige] zei: 'Ik wil de kippen niet tellen voordat ze uit het ei zijn gekomen, maar ik heb er een goed gevoel bij!' Dus hopelijk ziet het er net zo uit als het voelt."

Deze zomer vertelde Isaac nog dat de serie een van de meest uitdagende projecten is die hij gemaakt heeft. "Ik voel me er zo nerveus over," begon hij toen. "Maar het is tegelijk ook zo ontzettend leuk om te maken."

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair