Gal Gadot (Wonder Woman) bedreigd door bullebak Joss Whedon: "Niet de leukste man"

Gal Gadot (Wonder Woman) bedreigd door bullebak Joss Whedon: "Niet de leukste man"

De actrice liet weten dat de regisseur dreigde haar carrière te vernietigen.

Eerder dit jaar liet Gal Gadot weten bedreigd te zijn door Joss Whedon. De regisseur zou namelijk gedreigd hebben haar carrière te vernietigen als zij niet zou doen wat hij zei. De actrice blikt hier nu op terug.

De Justice League-filmmaker kon het niet hebben toen de Wonder Woman-actrice liet weten het niet volledig eens te zijn met bepaalde dialogen voor de film. Zo zegt Gadot: "Hij zei dat hij mijn carrière zo ellendig mogelijk zou proberen te maken."

Gerechtigheid
Gadot wilde zich er echter toch over uit laten en deelde haar verhaal met de wereld: "Ik begon er eigenlijk meteen over. En ik moet eerlijk zeggen dat de grote bazen bij Warner Bros. er meteen werk van hebben gemaakt".

''Mijn gevoel voor rechtvaardigheid is sterk, dus ik wilde er iets aan doen. Ik was er misselijk van, want ik kon bijna niet geloven dat hij dit tegen mij zei. En als hij dit tegen mij zegt, dan heeft hij het natuurlijk ook tegen heel veel andere mensen gezegd..."

De reden
Zo vervolgt Gadot: "Ik deed gewoon wat ik moest doen. De voornaamste reden was om mensen duidelijk te maken dat dit niet oké is. Ik zou het ook gedaan hebben als ik een man was. Maar zou hij me dat gezegd hebben als ik een man was? Ik weet het niet en dat zullen we ook nooit weten..."

NieuwsFilm

meest populair