Waarom de opnames van 'Eternals' zo lang duurden voor een Marvel-film

Meer dan 80 dagen!

Jim Pedd 20 oktober 2021 08:53 in Algemeen
Nate Moore, een producent van Marvel Studios, legt uit waarom de opnames van Eternals zo lang duurden. Het is de eerstvolgende film in de franchise, en de derde in Phase 4 van de filmreeks.

De Eternals zijn een groep bovenmenselijke wezens, machtige aliens die door de Celestials naar de Aarde gestuurd zijn om de mensheid te beschermen tegen de Deviants. Dat zijn krachtige beesten en de tegenhangers van de Eternals. Waar de Eternals de mensheid beschermen, mogen ze zich tegelijk niet al te veel bemoeien met het natuurlijke verloop van hun geschiedenis.

Meer dan 80 dagen
Producent Nate Moore sprak met de site Screen Rant over de duur van de productie van Eternals.

In januari 2020 bezocht Screen Rant net als veel andere media de filmset, op de 82ste dag. Dat was ook meteen de laatste dag van de opnames en dat was volgens producent Moore een lange tijd voor een Marvel-film. Maar met reden:

"Het is het schaal niveau, het aantal locaties. We verhuizen veel rond, en het is ook de omvang van het verhaal. Maar het is geen slecht ding. Het laat de ambitie van de film zien. En ik hoop dat we laten zien dat we echt iets goeds gemaakt hebben."

1 Reactie

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Deweb

Avatar

Eigenlijk vind ik het nog weinig dagen voor een grootschalig project als iets van Marvel.

NieuwsFilm

meest populair