Zelfs James Gunn vond dit oorspronkelijke einde van 'The Suicide Squad' te duister

The Suicide Squad had gruwelijk moeten eindigen.

Jim Pedd 20 oktober 2021 12:24 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

The Suicide Squad-regisseur James Gunn had oorspronkelijk een heel duister einde in gedachten voor de film. Zo duister dat zelfs hij het uiteindelijk besloot te schrappen.

In een oude versie van The Suicide Squad was het de bedoeling dat het personage Ratcatcher 2 om het leven zou komen. Het brute plan om haar te doden zou een plan zijn geweest waar fans zelfs een nare smaak aan over zouden hebben gehouden.

Oorspronkelijk einde
Tijdens een interview met Cinema Blend legt Gunn uit dat in die versie van The Suicide Squad Ratcatcher 2 ontsnapt zou zijn uit Corto Maltese, met de gelekte informatie over de Amerikaanse bemoeienis of betrokkenheid bij de experimenten van The Thinker in Jotunheim.

"Waller blies haar hoofd op, nadat zij terug naar de gevangenis gingen," legde Gunn uit.

"Op dat moment probeert Harley Bloodsport, die helemaal doordraait omdat hij verbonden was aan dit personage, hij haar zag als een dochter, en Harley hem probeert over te halen het los te laten. Maar Bloodsport schiet Waller in haar hart met een opblaasbare kogel, en dreigen haar op te blazen."

"Hij schiet haar in haar hart met een van de kogels, die we Peacemaker eerder in de film zien gebruiken. En nu moet zij doen wat hij zegt."

Maar het werkte niet, want voor Gunn draaide de film "meer over de verschillende emotionele reizen. Dat Bloodsport aan het einde de rat aait, was voor mij het perfecte einde."

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Gelukkig hebben ze dat niet doorgezet. Ratcatcher2 is 1 van de hoogtepunten van de Suicide Squad! Hoop haar nog vaker te mogen zien!

Civilian Supreme

Avatar

Dat van Ratcatcher was idd niet lruk geweest, dat van die kogel bij Waller had hij natuurlijk wel kunnen doen.

NieuwsFilm

meest populair