Quentin Tarantino heeft weer goed nieuws voor 'Kill Bill'-fans

Quentin Tarantino heeft weer goed nieuws voor 'Kill Bill'-fans

Kill Bill Vol. 3 zou toch z'n laatste film kunnen worden.

Regisseur Quentin Tarantino staat ervoor open om van zijn volgende project het lang besproken Kill Bill Vol. 3 te maken.

Kill Bill, de tweedelige martial arts wraakfilm die hij samen met Uma Thurman als Beatrix Kiddo a.k.a. The Bride maakte, staat nog altijd bij veel Tarantino-films bovenaan zijn lijstje met favoriete projecten. Al jaren wordt er gespeculeerd over de vraag of er nog een nieuw deel kan komen, ondanks het vrij gesloten einde van de tweede film.

Derde Kill Bill maken
Variety vroeg Tarantino of zijn tiende (en laatste) film het langverwachte Kill Bill Vol. 3 zou kunnen zijn. Sommige fans vragen zich af of het zijn laatste film kan worden.

In een wel heel kort antwoord op de vraag van Variety, reageerde Tarantino met de opmerking: "Waarom niet?"

Dat Tarantino hiervoor open staat, is een interessante wending, want in het verleden vertelde hij nog dat hij het een onwaarschijnlijk geheel vond om te maken. Tegelijk kan het een manier voor Tarantino zijn om nog een extra film te maken.

Hij ziet de twee Kill Bill-films als één geheel, dus een derde deel zou daar nog bij kunnen passen. Dan zou hij nog steeds een andere tiende en laatste film kunnen maken.

NieuwsFilm

meest populair