Disney neemt geen enkel risico met 'Eternals'-actrices na blootstelling corona

Voorlopig verblijven deze 'superheldinnen' nu in 'superisolatie'.

FilmTotaal 22 oktober 2021 12:32 in Celebrity
Regisseuse Chloé Zhao en haar Eternals-talenten Angelina Jolie, Salma Hayek, Gemma Chan en Lauren Ridloff hebben dinsdagavond op het laatste moment hun komst naar het Elle's Women in Hollywood-event moeten afblazen. Dit vanwege het risico op corona.

"Eerder vandaag zijn we op de hoogte gebracht van een mogelijke blootstelling aan het coronavirus. Hoewel al onze talenten een negatief testresultaat terug hebben gekregen, hebben we besloten om het zekere voor het onzekere te nemen en alle verdere optredens online plaats te laten vinden in plaats van fysiek op locatie", vertelt een woordvoerder van Disney aan Variety.

Nina Garcia van het blad Elle maakte het nieuws tijdens het evenement bekend. "Ze zijn pas recentelijk aan Covid-19 blootgesteld, dus in het belang van ieders veiligheid, verblijven deze superheldinnen nu in superisolatie", zei zij.

Het is onduidelijk hoe, waar en wanneer Zhao, Jolie, Hayek, Chan en Ridloff zijn blootgesteld aan het coronavirus. Een mogelijkheid zou de première van de Marvel-film Eternals kunnen zijn. Deze vond maandagavond plaats in Los Angeles en daar waren zij natuurlijk allemaal bij aanwezig.

De komende tijd zullen de vrouwen dus geen fysieke evenementen bijwonen, waardoor een hoop activiteiten virtueel zullen plaatsvinden. Om de pijn enigszins te verzachten kunnen de lezers van het blad Elle in ieder geval uitkijken naar het feit dat Jolie, Hayek, Chan en Ridloff ieder een eigen covershoot krijgen voor het blad.

NieuwsFilm

meest populair