Kaboem! Eerste trailer 'Ambulance' van Transformers-regisseur Michael Bay!

Kaboem! Eerste trailer 'Ambulance' van Transformers-regisseur Michael Bay!

Jake Gyllenhaal en Yahya Abdul-Mateen II gaan los.

En daar is zomaar de eerste trailer voor de nieuwe film van Michael Bay, de held van iedere fan van de Transformers-films. Hij werkt voor Ambulance samen met de grote namen Jake Gyllenhaal (Zodiac, Spider-Man: Far From Home), Yahya Abdul-Mateen II (Candyman, The Matrix Resurrections) en Eiza González (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw, Baby Driver).

In de thriller maken we kennis met Will (Abdul-Mateen II), een onderscheiden veteraan die hard geld nodig heeft om de ziekenhuiskosten van zijn vrouw te betalen. Tegen beter weten in keert hij zich tot zijn pleegbroer Danny (Gyllenhaal).

De charismatische beroepscrimineel doet hem een voorstel: de grootste bankoverval in de geschiedenis van Los Angeles met een buit van $32 miljoen. En omdat het leven van Wills vrouw op het spel staat, kan hij kan niet weigeren.

Eerste trailer Ambulance
Hieronder de trailer voor Bay's eerste film sinds het wisselend ontvangen 6 Underground uit 2019 die hij maakte voor Netflix. Vanaf 18 februari 2022 moet Ambulance te zien zijn in de wereldwijde bioscoopzalen.



Overigens gaat het tijdens de ontsnapping van de overval vreselijk mis. De wanhopige broers kapen een ambulance met aan boord verpleegkundige Cam Thompson (González) en een agent die vecht voor zijn leven. Tijdens een razende achtervolging waar geen eind aan lijkt te komen, proberen Will en Danny aan de massaal uitgerukte politie te ontkomen, terwijl ze hun gijzelaars in leven moeten houden en ze hun best doen om elkaar niet te vermoorden. Het loopt uit op de waanzinnigste ontsnappingspoging die ooit in LA is vertoond.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair