Netflix onthult gave trailer 'Red Notice', z'n duurste film ooit

Netflix onthult gave trailer 'Red Notice', z'n duurste film ooit

Dwayne Johnson, Ryan Reynolds én Gal Gadot zijn van de partij.

Het vergt een dief om een dief te vangen. Dat is een idee dat helemaal centraal staat in de nieuwe trailer voor Netflix-film Red Notice, waarin Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds de hoofdrollen spelen.

De titel refereert naar een wereldwijd alarm dat de Interpol uitgeeft, en het is een heuse overvalskomedie, waarin een FBI-profiler (Johnson) een samenwerking aangaat met 's werelds grootste kunstdief (Reynolds) om de meest gezochte kunstdief van de wereld (Gadot) te vangen.

Wereldwijd avontuur
Red Notice is volgens Netflix een wereldwijd avontuur, waarin het trio onder meer de dansvloer betreedt, gevangen raakt in een behoorlijk afgelegen gevangenis, in de jungle terecht komt en - het ergst van al - elkaar steeds weer tegenkomt.

Toen de film aangekondigd werd, bleek het de duurste film ooit van Netflix te zijn, met een budget van 130 miljoen dollar.

Hoofdrolspeler Johnson kreeg maar liefst 20 miljoen dollar van dat budget bijgeschreven, wat voortkomt uit een deal die hij destijds met Universal Pictures sloot voor Red Notice. Dat besloot uiteindelijk dat de kans op winst te klein was, waarna Netflix de film overnam.

Op 12 november kan je 'm al streamen.



NieuwsFilm

meest populair