Marvel komt met een held die sterker is dan Thanos

Adam Warlock!

Jim Pedd 22 October 2021 20:30 in Algemeen
Acteur Will Poulter is straks als Adam Warlock te zien in Guardians of the Galaxy Vol. 3. In een nieuw interview reageert hij op 't feit dat zijn personage sterker is dan Thanos, de superschurk die de helft van al het leven wist uit te roeien (ook al was dat tijdelijk).

Na jaren van hints en speculatie van fans, is sinds een paar weken zeker dat Adam Warlock een rol krijgt in het Marvel Cinematic Universe. Het kosmische personage zal een grote rol krijgen en werd al een beetje aangekondigd in een voorgaande film.

Sterker dan Thanos
In een nieuw interview vertelde Poulter dat hij heel dankbaar is om zich bij het Marvel-universum te voegen. En dat hij nu al druk aan het trainen is om de rol ook echt goed te kunnen spelen:Nu Thanos weg is uit het MCU, lijkt de kans klein dat we gaan zien hoe hij en Warlock tegen elkaar gaan vechten. Maar tegelijk kan de komst van het multiversum uiteindelijk misschien een uitkomst bieden!

In 2023 is Guardians of the Galaxy Vol. 3 te zien.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

In ander nieuws.. Alec Baldwin heeft op de filmset deze regisseuse per ongeluk doodgeschoten. Wtf.

Master Of Films

Avatar

^
voor meer info:
https://www.nu.nl/film/6163597/acteur-alec-baldwin-lost-dodelijk-schot-op-filmset-van-nieuwe-western.html

Anyway Adam Warlock (een blanke man!) is sterker dan Captain Brie Larson in de MCU. Zijn ze daar helemaal van de pot afgerukt dat ze die eer van mijn lievelings houten plank weghalen.

Lurking metafan

Avatar

? Bizar, dat Alec per ongeluk de regisseuse heeft doodgeschoten op de set. Doet me denken aan die situatie met Brandon Lee, zoon van Bruce Lee, die ook op de set werd doodgeschoten met wat iedereen dacht dat het een prop wapen was.

Wat betreft Warlock en Thanos: Thanos was alleen zo sterk doordat hij de Infinity Gauntlet had, maar zijn eigen kracht is veel minder.
Zelfs met de Gauntlet werd Thanos nog geëvenaard en zelfs bijna verslagen door Thor en Wanda/Scarlet Witch, dus laat staan zonder Gauntlet. Thanos' kracht was dat hij een briljant strateeg en warlord was, niet zijn individuele kracht.

Als het gaat om individuele kracht/macht, dan denk ik dat Scarlet Witch, Thor, Dr Strange en Captain Marvel hoger scoren, in die volgorde.

En niet te vergeten figuren die we nog niet hebben gezien, zoals Galactus, Phoenix-Jean Grey, Beyonder, Franklin Richards en Legion.

RogueWon

Avatar

Is Adam Warlock niet goud ofzo? Dus technisch gezien kan ie ook gespeeld worden door een zwarte dove transgender.

Monojaxx

Avatar

Blijf het een vreemde keus vinden, Will is nmi niet mannelijk genoeg en Adam staat voor een sterke, blanke man met een hele grote, nou-ja, persoonlijkheid. Beter hadden ze voor Tom Hardy kunnen kiezen. Die is wel heel mannelijk... en zo jammie.

Leo Teenhakker

Avatar

Goed dat er een blonde blanke acteur gekozen is voor Adam Warlock (nu nog hopen dat ze zijn haren niet donker verfen zoals dat zo vaak gebeurd bij Matt Damon, Daniel Craig, Brad Pitt etc omdat het anders teveel aan Duitse soldaten uit WO II doet denken waar de semitische producenten uit Hollywood een schurfthekel aan hebben).

In ieder geval een opluchting dat Adam Warlock niet gespeeld wordt door Whoopi Goldberg, Laverne Cox, Candis Cayne.

Angelo1979

Avatar

Waarom Poulter, veel te duur.

Huur Geer & Goor in, veel goedkoper.
Zei halen wel ff hun gouden pakkie
van de Toppers van stal. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair