Gerucht: Ben Affleck krijgt veel grotere rol in 'The Flash'

Groter dan gepland?

Jim Pedd 23 October 2021 10:02 in Algemeen
Fans van het DC Extended Universe waren enorm blij toen bleek dat Ben Affleck terug uit zijn zelfopgelegde pensioen als Batman kwam voor de film The Flash.

De mentor/leerling-dynamiek tussen zijn Bruce Wayne en Barry Allen krijgen we daarmee nog meer te zien. Opvallend is dat Michael Keaton ook in de film te zien zal zijn als Batman, en dat we het gerucht hoorden dat Affleck slechts gedurende een week op de filmset was. Daarmee leek het erop dat zijn rol hooguit een cameo zou zijn. Maar nu lijkt het erop dat we dit kunnen nuanceren.

Grotere rol
De site Giant Freakin Robot beweert op basis van een eigen bron dat de rol van Affleck flink vergroot zou zijn. Warner Bros. en DC Films zouden hiertoe besloten hebben, omdat de acteur en zijn interpretatie van Batman zo populair zouden zijn.

GFR claimt daarmee dus ook dat The Flash de laatste film van Affleck als batman zal zijn. Maar de laatste tijd hebben we ook juist andere verhalen gehoord en gaan diverse geruchten over een grotere rol voor Affleck in toekomstige DCEU-films.

Wat het wordt gaan we voorlopig niet zien, want The Flash is pas in november 2022 in de bioscoop te zien.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair