Sony plant 'Venom 3' en nog een Marvel-film

Voorlopig is Sony's Spider-Man Universe een succes.

Eerder deze maand verscheen Venom: Let There Be Carnage in de wereldwijde bioscopen en die film mag al een succes genoemd worden met een opbrengst van zo'n $300 miljoen. Sony Pictures kondigt nu twee nieuwe films aan voor 2023.

Voor dat jaar stond al Kraven the Hunter van regisseur J.C. Chandor (Triple Frontier; A Most Violent Year) en met Aaron Taylor-Johnson (Tenet; Avengers: Age of Ultron) in de titelrol gepland. Die film moet op 13 januari 2023 verschijnen, over ruim een jaar dus.

Nu heeft Sony Pictures ook films gepland voor 23 juni 2023 en 6 oktober 2023 en de oplettende lezer herkent in de oktoberdatum het uitgelezen moment om Venom 3 te lanceren.

Sony's Spider-Man Universe
De eerstvolgende film in Sony's Spider-Man Universe is Daniel Espinosa's Morbius met Jared Leto al lijkt Spider-Man: No Way Home de film die de franchises definitief aan elkaar koppelt.

Morbius staat gepland voor 27 januari 2022, met 10 juli 2020 als oorspronkelijke verschijningsdatum. Hieronder nogmaals de trailer met Morbius, the Living Vampire.



NieuwsFilm

meest populair