De 'Eternals' hebben maar twee soorten vechtstijlen

De 'Eternals' hebben maar twee soorten vechtstijlen

De denkers en de doeners.

Let op: Dit artikel bevat SPOILERS.

De Eternals van Marvel Studios kunnen ruwweg in twee groepen ingedeeld worden: denkers en vechters. Dat vertelt kostuumontwerper Sammy Sheldon Differ tijdens een interview samen met costume effect supervisor Ivo Coveney.

Eternals draait om een ras van wezens met superkrachten die duizenden jaren op Aarde geleefd hebben. Ze zijn gemaakt door de Celestials en kregen de opdracht om de mensheid te beschermen tegen de Deviants en zich verder niet met de mensheid te bemoeien. Daar komt verandering in als deze film begint.

Eternals-helden
Screen Rant sprak op de set in Londen met Coveney en Differ, en zij vertelden dat de kostuums laten zien in hoeverre de personages een denker of vechter zijn.

"Vijf van hen zijn meer een denker en vijf meer een vechter. Dus je kan zien dat als een kostuum wat meer stroomt, het om een denker gaat," aldus Differ.

Coveney voegde nog toe: "Als je het over kostuums hebt: Ajak is de leider. Zij heeft een prachtige cape aan, die - je kan het niet helemaal goed zien - met de hand geverfd is. Ze ziet eruit als de CEO van het universum. En Pastos is dan weer een denker, een wetenschapper. Sersi is ook een denker, die dat heel erg onder aanvoering van Ajak doet. Thena en Gilgamesh zijn vechters. Kingo is een vechter en Ikaris. Daarmee zitten we aan vijf. Druig en Makkari zijn ook interessant: beiden een beetje vechter en een beetje denker. Zij zijn de anomalie in de groep."

NieuwsFilm

meest populair