De Avengers verliezen het van het nieuwe superheldenteam van Marvel Studios

De Avengers verliezen het van het nieuwe superheldenteam van Marvel Studios

De Eternals zijn veel sterker.

Het nieuwe team van superhelden van Marvel Studios, de Eternals, zijn krachtiger dan de Avengers en zouden van hen winnen in een gevecht, stelt Eternals-ster Lia McHugh.

De nieuwkomer in het Marvel Cinematic Universe is te zien als de eeuwig jonge Sprite, in een breder ensemble. Tijdens een interview vertelt zij dat ze het een gaaf idee zou vinden als de Avengers en de Eternals botsen. En ze weet wel wie dat zou winnen.

De Eternals
"Ik bedoel, ik moet natuurlijk mijn team steunen. Natuurlijk zijn het de Eternals, niet waar? We hebben kosmische, onbegrensde superkrachten gekregen van goden," aldus McHugh over de onsterfelijke helden die we zien. "Ik denk dat we krachtiger zouden zijn dan de Avengers. Ik zou het geweldig vinden om dat gevecht te zien."

Een van haar co-sterren is het er niet mee eens, namelijk acteur Kit Harington. "Ik heb als mens het gevoel dat de Avengers het zouden winnen. Ik moet het op dit moment aan de Avengers geven. Zij hebben ons mensen gered [in Avengers: Endgame], dus ik kies voor loyaliteit."

Je kunt Eternals volgende maand in de bioscoop zien.

NieuwsFilm

meest populair