Video: 'Riverdale'-acteur drinkt de moedermelk van zijn extreem knappe vriendin

Video: 'Riverdale'-acteur drinkt de moedermelk van zijn extreem knappe vriendin

Gewoon lekker in de koffie!

KJ Apa is net vader geworden en dat heeft allerlei voordelen waar je niet direct aan zult denken. Zo hoeft de Riverdale-acteur de komende tijd geen koffieroom meer in huis te halen. Daarvoor gebruikt hij nu namelijk gewoon de moedermelk van zijn vriendin (of vrouw?) Clara Berry.

Dat is te zien in een video die Apa op Instagram heeft geplaatst. "Mijn vrouw is een melkmachine en ik hou ervan", schrijft hij in de omschrijving. In het filmpje is te zien dat Apa een flesje met moedermelk opendraait en vervolgens een scheutje daarvan in zijn koffie doet.

Het filmpje lijkt te zijn opgenomen in een bomvol restaurant. Op de achtergrond praat iemand over een recente fotoshoot. Er wordt gezegd dat iemand - vermoedelijk Apa - er heel goed uitzag op die foto's. Apa negeert dat gesprek echter volledig; hij is druk met het klaarmaken van zijn moedermelkcappuccino.

Deze melk is dus afkomstig van zijn vriendin Berry, die werkt als fotomodel. De twee mochten vorige maand hun eerste kindje samen verwelkomen. Apa en Berry zijn de trotse ouders geworden van een zoontje, die ze de bijzondere naam Sasha Vai Keneti hebben gegeven.

Apa en Berry zijn ongeveer anderhalf jaar samen. Er gaan ook geruchten rond dat de twee elkaar onlangs ook maar direct het jawoord hebben gegeven. Apa noemt Berry immers ook duidelijk 'zijn vrouw' in zijn Instagram-post.



NieuwsFilm

meest populair