Foto's 'Eternals' luiden eerste seksscène in het Marvel Cinematic Universe in

Plus veel beelden uit voor de volgende Marvel-film.

Bram de Groot 25 October 2021 15:32 in Algemeen
Marvel Studios maakt zich op voor een drukke maand. In november verschijnt namelijk zowel de grote film Eternals als de vijfde Disney+ serie Hawkeye. De pijlen zo voor nu vooral gericht op de clash tussen de Eternals en de Deviants.

Hieronder weer nieuwe beelden. Als eerste een blik op een reeks nieuwe foto's waarin vooral gefocust wordt op de personages Ikaris (Richard Madden) en Sersi (Gemma Chan) die duidelijk iets met elkaar hebben in de film. En dat gaat in de film een stap verder.

"Het was voor ons belangrijk om twee mensen te kunnen laten zien die van elkaar houden, niet alleen emotioneel en intellectueel maar ook fysiek," aldus regisseur Chloé Zhao. "Ik denk dat het echt iets moois is om een seksscène te hebben die door veel mensen zal worden gezien, en scène die hun liefde en mededogen en zachtheid toont."


Nieuwe tv-spot en poster
En hieronder ook mijn een nieuwe tv-spot met een nieuwe blik op de Deviants en poster met daarop de Celestial Arishem voor Eternals die vanaf 3 november in de Nederlandse bioscoop te zien moet zijn.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Dit kan toch niet. Wat moeten kinderen hier van denken.

Master Of Films

Avatar

adofmirosch "Seks in een kinderfilm?"
Kortom geen tepels (van vrouwen) te zien, maar wel een stukje decollete....[Borat stem]ohhh sexy time[/Borat stem] Smiley face Smiley face

NieuwsFilm

meest populair