Chris Hemsworth vreesde dat Thor uit het MCU geschreven werd

Chris Hemsworth vreesde dat Thor uit het MCU geschreven werd

Captain America: Civil War maakte veel los.

Chris Hemsworth was ervan overtuigd dat de afwezigheid van zijn personage Thor in Captain America: Civil War betekende dat hij uit het Marvel Cinematic Universe geschreven werd.

Thor mocht als een van de weinige Avengers geen keuze maken tussen Team Captain america en Team iron Man. Samen met de Hulk ontbrak Thor en keerde hij in 2017 terug in een andere film.

Eruit geschreven?
"Ik kan mij de perstour voor Age of Ultron nog herinneren. Iedereen had het over Civil War," haalt Hemsworth zijn herinneringen op aan die tijd, voor het boek The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe.

"En ik dacht: 'Wat is Civil War?' Ik vroeg hen 'doe je een project ernaast of iets?' En zij zeiden: 'Oh, nee. Captain America, weet je wel? De volgende is Civil War.' Dus ik dacht alleen maar: 'Iron Man zit erin?' En zij zeiden: 'Ja, maar het is niet alleen Iron Man. We hebben ook Vision en Spider-Man'."

Thor en Hulk kregen alleen een vermelding in Captain America: Civil War, dat draait om verdeeldheid en geweld tussen de helden van de Aarde. "Marvel zei alleen maar dat ik mijn eigen ding deed." En dus dacht hij even: "'Dit is het, ik word eruit geschreven'."

Gelukkig bleek dat allerminst waar!

NieuwsFilm

meest populair