'Dune' bevat een geheime boodschap

'Dune' bevat een geheime boodschap

Jason Momoa verstopte een easter egg.

Dune-ster Jason Momoa onthult dat hij een boodschap voor zijn zoon verborgen heeft in Denis Villeneuve's grote sci-fi epos.

De film Dune is gebaseerd op het gelijknamige boek van Frank Herbert uit 1965 en bedoeld als in elk geval het eerste deel van een duologie. In de film zien we hoe Duke Leto Atreides de heerschappij over woestijnplaneet Arrakis accepteert, en daar verraden wordt door de vijandelijke Harkonnens, die het op de planeet voorzien hebben.

Geheime boodschap
In de film speelt Momoa de rol van Duncan Idaho. Hij is zwaardmeester van House Atreides, traint Paul Atreides (de zoon van Leto) in zijn vechtvaardigheden en is de rechterhand van Leto.

Momoa laat nu weten tijdens een interview met de site IndieWire dat in een van de scènes waarin hij speelt, hij een geheime boodschap heeft verborgen voor zijn zoon, Nakoa Wolf.

Een van de vechtstijlen die Momoa moest leren was Kali, de nationale martial art van de Filippijnen. "Dat heb ik nooit echt geleerd. Mijn zoon doet 't. Er zijn een paar subtiele momenten waarop ik mijn zoon signaleer. Dat is een Kali-beweging. Als je je hand op je hart legt, en hem daarna naar je hoofd brengt. Dat doe ik naar Timothée in de film, maar in het echte leven doe ik dat voor mijn zoon."

NieuwsFilm

meest populair