Cool! Jason Momoa laat de set van 'Dune' op gave manier zien

Cool! Jason Momoa laat de set van 'Dune' op gave manier zien

De acteur speelt Duncan Idaho in de scifi-hit Dune.

Welk personage uit ⊃∪∩⪽ vind jij het coolst? Het kan zijn dat je dan kiest voor de stoere Duncan Idaho van Aquaman-acteur Jason Momoa. En laat het nou net Momoa zijn die onlangs drie gave video's deelde vanaf de set van de scifi-hit.

In die video's geeft hij een blik op drie zaken, namelijk het werken in de woestijn, het werken met regisseur Denis Villeneuve (Blade Runner 2049, Enemy) en het spelen van zijn personage Duncan Idaho.

Coole Dune-video's van Jason Momoa
Hieronder de drie video's van elk circa zo'n drie minuten. Zeker een must see als een kijkje wil nemen op de set en gelijk wil zien hoe Momoa zich daar vermaakt.





De acteur liet zich onlangs al uit over dat hij gaat aan de slag gaat met Dune: Part Two. "Het deed me pijn dat we een jaar moesten wachten en het doet me pijn dat het vervolg nog niet in productie is. Het is als: 'Jongens, deze moeten we doen'," zei Momoa recent tegen Collider.

Ondertussen draait Dune al ruim een maand in de Nederlandse bioscopen en haalde daar zo'n € 4,5 miljoen euro op. Hiermee staat de film op dit moment op #5 in de top tien best bezochte films in Nederland.

NieuwsFilm

meest populair