De Brenaissance gaat door! Brendan Fraser gecast als hoofdschurk in 'Batgirl'

De Brenaissance gaat door! Brendan Fraser gecast als hoofdschurk in 'Batgirl'

We hadden zelfs bijna Sylvester Stallone gehad...

De DC-verfilming Batgirl heeft officieel diens nieuwste castlid gevonden. En wat voor eentje. Gisteren werd bekendgemaakt dat acteur Brendan Fraser is vastgelegd voor de film die zal debuteren op HBO Max.

Volgens diverse rapporten speelt Fraser de bekende schurk Firefly, het alter-ego van Garfield Lynns, van wie al het gerucht rondging dat hij in een bepaalde hoedanigheid zou verschijnen.

Fraser voegt zich daarmee bij Leslie Grace als Barbara Gordon/Batgirl en J.K. Simmons die verwacht wordt terug te keren als Commissaris Gordon. Jacob Scipio (Bad Boys For Life) heeft een nog onbekende rol.

Oorspronkelijk bedacht door Frances Herron en Dick Sprang in Detective Comics #184 uit 1952, is Firefly een pyromaan. Hij was eerder te zien in het eerste seizoen van Arrow en een vrouwelijke incarnatie verscheen in Fox's Gotham.

Sylvester Stallone
Tevens melden de rapporten dat in eerste instantie veteraan Sylvester Stallone voor de rol in aanmerking kwam, maar dat de onderhandelingen spaak liepen en "de dingen gewoonweg niet werkten".

NieuwsFilm

meest populair