James Gunn onthult de plannen voor 'Guardians of the Galaxy'-shorts

Ooit wilde Marvel de Guardians introduceren met korte films.

Jim Pedd 27 October 2021 06:27 in Algemeen
Deze week hoorden we dat Marvel Studios even overwoog om de Guardians of the Galaxy allemaal te introduceren in korte films, voordat we hen in 2014 in de film Guardians of the Galaxy konden zien.

James Gunn introduceerde in Guardians of the Galaxy de ruimtehelden, die een wel heel opvallende groep vormden. Zo hadden we de als kind ontvoerde Star-Lord, groene moordenares Gamora, krijger Drax the Destroyer, de pratende wasbeer Rocket Raccoon en de plant Groot.

Guardians of the Galaxy-shorts
Op zijn Twitter-account deelde Gunn een van de artikelen over de one-shot prequels en wat de beoogde inhoud daarvan was.

Gunn vertelde dat de Groot & Rocket-short zelfs al voor een deel gefilmd was. De beelden werden zelfs gedeeld tijdens de San Diego Comic Con.

Elke short had voor Guardians of the Galaxy te zien moeten zijn geweest, in de aanloop daarnaar. De bedoeling was om de shorts te koppelen aan andere MCU-films, zodat het Marvel-publiek hen in elk geval alvast leerde kennen.

De projecten werden uiteindelijk geannuleerd omdat Marvel Studios het een te grootschalig geheel vond. Hieronder het draadje van Gunn, waarin hij over de verhalen vertelt:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair