3 spannende thrillers op Netflix die je gezien moet hebben

Lekker genieten vanavond!

Bram de Groot 27 October 2021 21:48 in Netflix
Op Netflix vind je veel uiteenlopende films. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie misdadige actiethrillers zijn best vermakelijk. Heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

Law Abiding Citizen

Regie: F. Gary Gray | Hoofdrollen: Gerard Butler, Jamie Foxx, Viola Davis, Regina Hall, Leslie Bibb, Colm Meaney, Bruce McGill, Michael Kelly, Josh Stewart | Kijk nuEen aanklager, Nick Rice, komt terecht in een wraakcomplot van iemand die getraumatiseerd is door het rechtssysteem. Hij moet het opnemen tegen een crimineel meesterbrein, Clyde Shelton, die vanuit de gevangenis een hele stad onder controle heeft.

Street Kings

Regie: David Ayer | Hoofdrollen: Keanu Reeves, Chris Evans, Forest Whitaker, Naomie Harris, Terry Crews, Cedric the Entertainer, Common | Kijk nuLAPD veteraan Tom Ludlow moet zijn onschuld zien te bewijzen wanneer alles erop wijst dat hij een collega om het leven heeft gebracht.

Edge of Darkness

Regie: Martin Campbell | Hoofdrollen: Mel Gibson, Frank Grillo, Ray Winstone, Danny Huston, Shawn Roberts, Denis O'Hare, Bojana Novakovic | Kijk nuThomas Craven is een detective, wiens dochter vlak voor zijn huis is vermoord. Hij gaat ervan uit dat hijzelf het doelwit was, maar als Craven in het verleden van zijn dochter duikt, ontdekt hij dat ze een dubbelleven leidde. Daarbovenop ontdekt hij dat er afspraken zijn tussen de bedrijfswereld en de overheid, waarbij ze iemand inhuren om het bewijs te vernietigen.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair