Netflix kijktips: Deze 3 gruwelijke horrorfilms zijn perfect voor Halloween

Netflix kijktips: Deze 3 gruwelijke horrorfilms zijn perfect voor Halloween

Tijd om te griezelen op de bank.

Het is bijna Halloween; de tijd om te spoken en griezelen voor de televisie. Netflix heeft gelukkig een hele hoop spannende films in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft vandaag drie geweldige horrorfilms uitgezocht die je absoluut gezien moet hebben als liefhebber.

The Conjuring (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Wan | Cast: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Joey King, e.a.
Harrisville, 1971. Roger en Carolyn Perron verhuizen samen met hun dochters naar een afgelegen landhuis. Daar gebeuren al snel de raarste dingen. Het gezin besluit daarom de hulp in te roepen van de beroemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Zij hebben al snel door wat er mis is in het huis: er dwaalt een demon rond.

Jigsaw (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael en Peter Spierig | Cast: Laura Vandervoort, Callum Keith Rennie, Tobin Bell, e.a.
Door heel de stad worden gruwelijk verminkte lijken gevonden. Alle sporen lijken te leiden naar de beruchte seriemoordenaar John Kramer alias Jigsaw, die bekend staat om zijn sadistische spelletjes. Het probleem is alleen dat hij al jaren dood is. Althans, daar gaat men van uit. Rechercheurs Halloran en Hunt onderzoeken de zaak.

Doctor Sleep (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mike Flanagan | Cast: Ewan McGregor, Kyliegh Curran, Rebecca Ferguson, e.a.
De inmiddels volwassen Dan Torrance wordt nog altijd achtervolgd door nachtmerries aan zijn jeugd. Om deze te onderdrukken, grijpt hij vaak naar de drank. Wanneer een meisje met dezelfde paranormale krachten als hij in een noodsituatie belandt. Een bende rondtrekkende stoometers blijkt het op haar te hebben gemunt. Torrance hoopt haar te kunnen redden.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair