3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Annihilation (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, e.a.
Biologe Lena onderneemt samen met vier andere vrouwen een expeditie naar een mysterieus gebied waar de natuurwetten niet gelden. Door die plek is Lena namelijk de liefde van haar leven verloren. Maar het gebied blijkt een nog grotere bedreiging te vormen, omdat het zich steeds verder uitbreidt en de gehele aarde dreigt op te slokken.

The Good Liar (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bill Condon | Cast: Ian McKellen, Helen Mirren, Russell Tovey, e.a.
Roy Courtnay, een charmante beroepsoplichter, heeft het gemunt op het fortuin van de joviale weduwe Betty McLeish. Terwijl de twee aan het daten zijn, probeert Courtnay haar geld op smerige wijze te ontfutselen. Haar wantrouwige kleinzoon McLeish zit zijn plannen echter in de weg.

Scarface (1983)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brian De Palma | Cast: Al Pacino, Michelle Pfeiffer, Steven Bauer, e.a.
De Cubaanse vluchteling Tony Montana wil geld verdienen en heeft daar alles voor over. Zijn doel is het opbouwen van een eigen drugsimperium in Miami. Tussendoor gaat hij achter de vrouw aan van zijn baas. Montana, arrogant dat hij is, maakt echter een fatale fout: hij raakt verslaafd aan zijn eigen drugs. Hij raakt paranoia en wordt ook achternagezeten door de autoriteiten.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair