De 3 films die dit weekend mega populair op Netflix waren

De 3 films die dit weekend mega populair op Netflix waren

Naar welke film(s) heb jij dit weekend gekeken?

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

De Slag om de Schelde (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthijs van Heijningen jr. | Cast: Gijs Blom, Susan Radder, Tom Felton, e.a.
Najaar 1944. De Britse zweefpiloot Willem Sinclair stort tijdens een vlucht boven Zeeland neer. De Zeeuwse tiener Teuntje Visser komt in verzet wanneer haar broer door de nazi's wordt gearresteerd. De Nederlandse nazi Marinus van Staveren raakt gewond aan het oostfront en wordt teruggestuurd naar zijn vaderland. De levens van deze drie raken noodlottig met elkaar verwezen tijdens de Slag om de Schelde.


Lees ook:



Night Teeth (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adam Randall | Cast: Jorge Lendeborg Jr., Debby Ryan, Lucy Fry, e.a.
Benny, een jonge chauffeur, pikt twee mysterieuze meiden op die een nachtje gaan stappen. Door hen wordt hij blootgesteld aan een wereld waarvan hij het bestaan niet wist. Maar wanneer zijn passagiers hun ware aard onthullen, moet hij vechten voor zijn leven. De hele stad dreigt ondergedompeld te worden in bloed.

Birds of Prey (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cathy Yan | Cast: Margot Robbie, Ella Jay Basco, Ewan McGregor, e.a.
Na haar breuk met de Joker, probeert de knettergekke Harley Quinn een jong meisje genaamd Cassandra Cain uit de klauwen te houden van de flamboyante gangster Roman Sionis. Zij heeft een diamant met waardevolle informatie van hem gestolen. Harley werkt hierbij, tegen haar zin in, samen met een team van krachtige vrouwen: Black Canary, Huntress en Renee Montoya.

NieuwsFilm

meest populair