3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Shazam! (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: David F. Sandberg | Cast: Zachary Levi, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, e.a.
De veertienjarige Billy Batson belandt in een nieuw pleeggezin. Zijn leven verandert volledig wanneer een eeuwenoude tovenaar hem krachten geeft waarmee hij kan veranderen in een volwassen superheld. Samen met zijn maatje Freddy neemt hij het op tegen een kwaadaardige wetenschapper.

Edge of Tomorrow (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Doug Liman | Cast: Tom Cruise, Emily Blunt, Bill Paxton, e.a.
De mensheid is in oorlog met buitenaardse wezens. William Cage wordt naar het front gestuurd, waar hij al snel sterft. Dan ontwaakt hij weer. Cage blijkt in een tijdlus te zijn beland. Samen met een supersoldate probeert hij in vele pogingen de aliens te verslaan.

Army of the Dead (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Dave Bautista, Ella Purnell, Matthias Schweighöfer, e.a.
Na het uitbreken van een zombieplaag, wist de mensheid de levende doden met succes te verdrijven naar het met betonmuren omringde Las Vegas. Een groep huurlingen wordt door een miljardair gevraagd om naar de gokstad te gaan om daar de achtergebleven kluisinhoud van een casino te stelen. Een gevaarlijke missie.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair