De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De collectie van deze populair streamingdienst is weer uitgebreid met een aantal interessante titels.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Birds of Prey (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cathy Yan | Cast: Margot Robbie, Ella Jay Basco, Ewan McGregor, e.a.
Na haar breuk met de Joker, probeert de knettergekke Harley Quinn een jong meisje genaamd Cassandra Cain uit de klauwen te houden van de flamboyante gangster Roman Sionis. Zij heeft een diamant met waardevolle informatie van hem gestolen. Harley werkt hierbij, tegen haar zin in, samen met een team van krachtige vrouwen: Black Canary, Huntress en Renee Montoya.

Image (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Adil El Arbi en Bilall Fallah | Cast: Laura Verlinden, Nabil Mallat, Gene Bervoets, e.a.
De jonge journaliste Eva werkt aan een documentaire over probleemwijken in Brussel. Tijdens het draaien, leert ze de Marokkaanse Lahbib kennen, door wie ze behoorlijk gefascineerd raakt. Eva probeert met haar werk de stereotypes over zijn gemeenschap te ontkrachten, maar een sensatiebeluste presentator staat dat doel in de weg.

Richard Jewell (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Clint Eastwood | Cast: Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Olivia Wilde, e.a.
Richard Jewell werkt als beveiliger bij de Olympische Spelen. Tijdens zijn dienst ontdekt hij een bom in een rugzak. Hij weet tijdig de veiligheidsdiensten te waarschuwen, waardoor er slechts één dode valt. Drie dagen lang is hij een held. Maar dan begint een kritische journalist vragen te stellen en wordt Jewell zelf als potentiële dader gezien.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair