3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Scary Movie (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Keenen Ivory Wayans | Cast: Anna Faris, Regina Hall, Dave Sheridan, e.a.
Na een moord op een klasgenote, ontdekken Cindy Campbell en haar vrienden dat er een seriemoordenaar op de campus rondwaart. De vrienden ontdekken dat de gemaskerde gek het op hen gemunt heeft. De moordenaar blijkt uit op wraak omdat de groep een jaar eerder op Halloween de aanrijding op een man heeft proberen te verdoezelen.

Marriage Story (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a.
Charlie en Nicole, beiden werkzaam in de theaterwereld, waren ooit dolgelukkig samen, maar inmiddels liggen ze in echtscheiding. Deze wordt steeds vervelender als beiden een dure advocaat onder de arm nemen om de voogdij over hun zoontje Henry uit te vechten. Hun scheiding wordt zo een lelijke strijd die alleen maar verliezers kent.

Dark Shadows (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tim Burton | Cast: Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Eva Green, e.a.
De bloedzuigende vrouwenverslinder Barnabas Collins brak ooit het hart van de kwade heks Angelique Bouchard, die wraak op hem nam door Collins en zijn familie te vervloeken. Nu, twee eeuwen later, ontwaakt Collins weer. Hij trekt in bij zijn excentrieke nazaten, die nog altijd wonen in zijn oude landhuis, om Bouchard uit te kunnen schakelen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair