Bill Murray heeft een rol in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

De acteur onthulde het terloops tijdens een recent interview.

Zilko Tarici 27 October 2021 14:07 in Algemeen
Niemand minder dan Bill Murray maakt binnenkort zijn intrede in het Marvel Cinematic Universe. De 71-jarige Murray liet tijdens een interview in het kader van The French Dispatch weten dat jij een rol heeft in Marvel Studios-productie Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Tijdens een gesprek met de Frankfurter Allgemeine Zeiting werd Murray gevraagd of hij, gezien zijn verleden met regisseurs als Wes Anderson, Sofia Coppola en Jim Jarmusch, het liefst werkt met filmmakers die hij kent en respecteert.

Murray antwoordde verrassend genoeg als volgt:

"Weet je, ik heb onlangs meegespeeld in een Marvel-film..."

De acteur leek direct spijt te krijgen van zijn uitspraak, maar vervolgde toch door te hinten naar een samenwerking met een regisseur waar hij fan van is:

"Hoe dan ook, sommige mensen waren nogal verrast toen ik besloot aan dat project mee te werken. Maar ik ken de regisseur goed en mag hem heel erg. Hij is grappig en bescheiden; alles wat je wilt van een regisseur."

Ant-Man and the Murray
En hoewel Murray Peyton Reed niet bij naam noemde, noemde hij hem als regisseur van Bring It On, een film die hij erg goed vindt. Als je eventjes doordenkt, weet je dus dat het hier gaat om een rol in Ant-Man and the Wasp: Quantumania!

Murray was verder niet super enthousiast over zijn rol in een Marvel-productie:

"Laat ik het zo zeggen: de regisseur is een goede kerel en ik weet nu in elk geval hoe het is om mee te werken aan een Marvel-film. Maar het is geen ervaring die ik nog eens wil herhalen."

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RogueWon

Avatar

Wat een lul is het ook, echt een typische Tom Holland actie.

Janushhw

Avatar

Stond dit in t boek van Marvel? ;)

NieuwsFilm

meest populair