LeBron James (Space Jam 2) geen fan van einde 'Squid Game', bedenker reageert geïrriteerd

'Maak je eigen versie, zodat ik dan hetzelfde kan zeggen'.

FilmTotaal 27 October 2021 16:08 in Celebrity
Het is bijna onmogelijk om niks van het weergaloze Squid Game-succes (van Netflix) mee te krijgen. De serie heeft al meerdere records gebroken en werd binnen de kortste keren miljoenen keren bekeken. Toch was niet iedereen een even grote fan van het einde. LeBron James hoort hier ook bij. Attentie: SPOILERS volgen!!!
De wereldberoemde basketballer gaf recentelijk een interview na een van zijn wedstrijden toen hij werd gevraagd of hij de serie al had gezien. Ondanks het feit dat hij Squid Game goed vindt, is hij geen liefhebber van het einde: "Ik vind het einde maar niks. Ik weet dat ze het willen opbouwen voor seizoen 2, maar kom op. Ga dat vliegtuig in en ga naar je dochter man? Ik dacht echt: 'Wat doe je nou?'"

Reactie
Niemand minder dan het brein achter de serie, Hwang Dong-Hyuk, reageerde er zelf op, door even uit te halen naar Space Jam 2, waarin LeBron James recentelijk te zien was: "Heb je Space Jam 2 al gezien?" begint Dong-Hyuk grappend.

"LeBron James is cool en kan zeggen wat hij wil" vervolgt hij. "Ik ben dan ook erg dankbaar dat hij de hele serie heeft gezien, maar het einde zou ik nooit veranderen. Het is mijn einde. Als hij in ander einde in gedachten heeft, moet hij misschien maar zijn eigen vervolg maken."

Einde
Zo vervolgt Dong-Hyuk: "Als hij dan een vervolg maakt zal ik hem ook een berichtje sturen met de tekst: 'Ik vond je hele show leuk, behalve het einde'". Het is dus wel duidelijk dat de maker op zijn teentjes in getrapt, maar LeBron James was niet de enige die geen fan was van het einde.

Nadat de geliefde basketballer zich erover uitliet, hadden meerdere mensen het er eveneens (opnieuw) over op sociale media. Bekijk hieronder enkele berichten.

NieuwsFilm

meest populair